Overslaan en naar de inhoud gaan

Title

Thuis bij Singelland: online voorlichtingsavonden

  Doe Middag

  Tijdens een Doe Middag neem je een kijkje in onze school en doe je mee met verschillende lessen en activiteiten. Je juf of meester kan jou of je hele klas hiervoor opgeven. 

  Wanneer:

  • dinsdag 24 november 2020
  • donderdag 26 november 2020

  Natuurlijk houden wij ons ook aan de coronamaatregelen. Zolang jij naar de basisschool kunt blijven gaan, kunnen de Doe Middagen vast ook gewoon doorgaan. Je kunt je binnenkort op deze pagina aanmelden voor een Doe Middag. Als de situatie verandert, melden we dat hier op onze website en op de Facebookpagina van OSG Singelland. Ook informeren we je juf of meester wanneer je samen met je klas naar een Doe Middag komt.

  Graag tot ziens op VO Surhuisterveen!

  Ik voelde mij snel thuis op school

  Ellen Broersma

  Ik ben Ellen Broersma en ik woon in  Doezum. Ik fiets elke dag ongeveer een half uur naar school. Ik zit op volleybal en ben graag aan het skateboarden. Ik heb twee  hondjes (puppy’s) die ik graag uitlaat. 

  Ik heb voor deze school gekozen omdat je hier goed geholpen wordt als je extra hulp nodig hebt. Een vriendin gaf, toen ik in groep 8 zat, aan dat de leraren hier heel goed zijn en dat ze zorgen dat je niet gepest wordt. Nu ik op deze school zit kan ik zeggen dat het echt zo is dat je hulp krijgt als het nodig is. Ik vind de leraren hier heel aardig. Ik zit op de TL en dat gaat mij best goed af. Frans, Beeldende vorming en Duits zijn mijn favoriete vakken. De lessen profiel oriëntatie vind ik ook heel leuk, omdat je dan ook eens iets anders kunt doen. Bij programmeren leerden we hoe je een tekening kunt maken met codes. Ook hebben we een spelletje gemaakt. Ik vond het heel leuk dat we aan het begin een kennismakingsweek hebben gehad, ik heb daar toen de meeste vrienden en vriendinnen gemaakt. Sinds die tijd hebben we een enorm leuke vriendengroep. Kortom: ik voelde mij snel thuis op school en zou zeker weer voor deze school kiezen.

  Het beste uit jezelf halen kun je niet alleen, daar heb je elkaar voor nodig

  Ralf Hauch teamleider brugklassen VO Surhuisterveen


  Wie ben ik?

  Ik ben Ralf Hauch; teamleider van de brugklassen van onze school. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, een zoon van 19 en een dochter van 15. Ik woon in Ravenswoud. In mijn vrije tijd ben ik actief bezig met o.a. fietsen en geef ik spinninglessen in een sportschool.

  Dit vind ik belangrijk

  Ik vind het belangrijk om samen met ouders, leerlingen en docenten op zoek te gaan naar de talenten en kwaliteiten van onze leerlingen. Het beste uit jezelf halen kun je niet alleen, daar heb je elkaar voor nodig. Ervaren dat je iets goed kan maakt je trots en dat is voor mij de basis van ontwikkeling en groei.

  Hier gaat mijn hart sneller van kloppen

  Het is geweldig om te zien hoe leerlingen veranderen in de periode van brugklasser tot 4e jaars leerling. De leerlingen ontdekken waar ze goed in zijn en waar hun passie ligt. Op het moment dat onze leerlingen het enorm goed doen op hun stageplekken en met enthousiaste verhalen terugkomen dan ben ik trots op ze. Weer een stap gemaakt op weg naar zelfstandigheid en groei.

   

  neem contact op

  Gouden Handen

  Gouden Handen

   

  Vier dagdelen per jaar hebben wij op school het programma
  "Gouden Handen". Je kunt dan op onze school ontdekken waar je 
  misschien wel goed in bent of kan worden. We bieden verschillende
  programma's aan zoals:

  - Bouw en Voertuigentechniek
  - Zorg en Welzijn / Dienstverlening
  - ICT Programmeren

  Elk schooljaar brengen we een flyer langs op de basisscholen in de buurt waarop uitgelegd wordt waar je jezelf voor kunt opgeven en hoe je dat kunt doen.
  Mocht je meer informatie willen over ons programma "Gouden Handen" mag je ons altijd bellen.
   

  Open Dag

  donderdag 4 februari 2021
  18.00 - 21.00 uur

  Persoonlijk contact

  Liever persoonlijk contact? Natuurlijk kunt u ook altijd een persoonlijk gesprek aanvragen. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer Ralf Hauch.

  Ralf Hauch VO Surhuisterveen

   

  Contact opnemen

  ster Klein, maar groots in onderwijsresultaten

  ster Christelijk en openbaar onderwijs

  ster Goede aansluiting bij de praktijk

  ster Fijne sfeer, veilig gevoel!

  Voor wie?

  Voor leerlingen die graag vmbo (alle leerwegen)
  of havo (leerjaar 1 & 2) in een fijne school willen volgen.

  Aanmelden

  foto leerling

  Wij verwelkomen jou en je ouders graag op VO Surhuisterveen.

  Aanmelden