Overslaan en naar de inhoud gaan

Title
Default Header

Groep 8

Het beste uit jezelf halen kun je niet alleen, daar heb je elkaar voor nodig

Ralf Hauch

Wie ben ik?

Ik ben Ralf Hauch; teamleider van de brugklassen van onze school. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, een zoon van 19 en een dochter van 15. Ik woon in Ravenswoud. In mijn vrije tijd ben ik actief bezig met o.a. fietsen en geef ik spinninglessen in een sportschool.

Dit vind ik belangrijk

Ik vind het belangrijk om samen met ouders, leerlingen en docenten op zoek te gaan naar de talenten en kwaliteiten van onze leerlingen. Het beste uit jezelf halen kun je niet alleen, daar heb je elkaar voor nodig. Ervaren dat je iets goed kan maakt je trots en dat is voor mij de basis van ontwikkeling en groei.

Hier gaat mijn hart sneller van kloppen

Het is geweldig om te zien hoe leerlingen veranderen in de periode van brugklasser tot 4e jaars leerling. De leerlingen ontdekken waar ze goed in zijn en waar hun passie ligt. Op het moment dat onze leerlingen het enorm goed doen op hun stageplekken en met enthousiaste verhalen terugkomen dan ben ik trots op ze. Weer een stap gemaakt op weg naar zelfstandigheid en groei.

 

neem contact op

Ik heb voor deze school gekozen, omdat hij niet te groot is

foto leerling

Ik ben Ruben, ik ben 14 jaar oud en ik woon in Opende. Ik fiets elke dag naar school. Ik voetbal graag in de C2 bij Feanstars in Surhuisterveen. Ik kom dus uit Groningen, spreek geen Fries, maar kan het wel verstaan. Ik doe ook veel aan Photoshop en speel gitaar. Ik heb het best druk, maar vind alles wel leuk. Ik zocht een fijne school waar ik mij thuisvoel en dat heb ik hier gevonden. 

Ik voel mij thuis, omdat iedereen elkaar accepteert. Ik heb ook nieuwe vrienden gekregen op deze school. Ik doe TL+, want ik had een tussenadvies. Het bevalt mij heel goed. Ik zag er best wel tegenop om naar een nieuwe school te gaan, maar dat is mij erg meegevallen. 

Mijn leukste activiteit was aan het eind van het schooljaar van de eerste klas, toen 

kregen we de opdracht om een bordspel te maken. De sportdag bij het zwembad vond ik ook heel leuk. Ik doe mee aan de voorlichtingsavond omdat ik het leuk vind om over deze school te vertellen.

Gouden Handen

Gouden Handen

 

Vier dagdelen per jaar hebben wij op school het programma
"Gouden Handen". Je kunt dan op onze school ontdekken waar je 
misschien wel goed in bent of kan worden. We bieden verschillende
programma's aan zoals:

- Bouw en Voertuigentechniek
- Zorg en Welzijn / Dienstverlening
- ICT Programmeren

Elk schooljaar brengen we een flyer langs op de basisscholen in de buurt waarop uitgelegd wordt waar je jezelf voor kunt opgeven en hoe je dat kunt doen.
Mocht je meer informatie willen over ons programma "Gouden Handen" mag je ons altijd bellen.
 

Aanmelden

foto leerling

Wij verwelkomen jou en je ouders graag op VO Surhuisterveen.

Aanmelden

Schoolgids 2019-2020

Download hier onze schoolgids

Voor wie?

Voor leerlingen die graag vmbo (alle leerwegen)
of havo (leerjaar 1 & 2) in een fijne school willen volgen.

ster Klein, maar groots in onderwijsresultaten

ster Christelijk en openbaar onderwijs

ster Goede aansluiting bij de praktijk

ster Fijne sfeer, veilig gevoel!