Overslaan en naar de inhoud gaan
Locatie afbeelding ISK

Welkom bij de ISK

Schaatspret in Leeuwarden
Geplaatst op 05-03-2020

Op donderdag 5 maart hebben de leerlingen van de ISK geschaatst in de Elfstedenhal in Leeuwarden.  Voor sommige leerlingen was het de eerste keer. Er waren ook talenten te zien die handig en snel over het ijs vlogen.

Uitwisseling project leerlingen VHS en ISK
Geplaatst op 13-02-2020

Leerlingen van een aantal klassen van de ISK en de VHS hebben de afgelopen week met elkaar kennis gemaakt tijdens een uitwisselingsproject.
Deze bijzondere uitwisseling begint een jaarlijkse traditie te worden. Het is een leuke manier om de  leerlingen van de  ISK kennis te laten maken met hun eventuele toekomstige school en om de leerlingen van de VHS meer bekend te maken met de leerlingen van de ISK.

Week van de liefde
Geplaatst op 13-02-2020

De liefde hing deze week in de lucht op de ISK. Op donderdag 13 februari, de dag voor Valentijnsdag,  is er een themadag rondom liefde en sexualiteit georganiseerd op school door de GGD en Sense. 's- Ochtends werden de jongens voorgelicht en  's- middags de meisjes. 

Stamppot proeverij
Geplaatst op 06-02-2020

Hollands eten afgelopen donderdag 6 februari op de ISK! De leerlingen kregen tijdens de lunch verschillende soorten kleine porties stamppot. Ze konden proeven van drie soorten: hutspot, boerenkool en zuurkool.