Overslaan en naar de inhoud gaan

Title

Welkom groep 8!

Qing Harms

Ik ben Qing Harms, ik ben 13 jaar en ik woon in Drachtstercompagnie.
Ik zit in de 2e klas van het VWO. Mijn hobby’s zijn atletiek en tekenen. Ik ben goed in wiskunde en ik ben heel erg geïnteresseerd in het menselijk lichaam.

Ik heb deze school gekozen omdat de manier van onderwijs goed bij past. Er zijn veel voordelen: De klassen zijn klein zodat er meer aandacht is voor elke leerling. En je kunt lekker blijven zitten, want alleen de docenten die ook lesgeven op het Drachtster Lyceum, verwisselen van klas. Er is ook huiswerkbegeleiding. Er zijn bijna iedere dag begeleiders die je helpen met het plannen en het maken van je huiswerk. Hulp komt dus wanneer je het nodig hebt. Zeker een aanrader!

De leukste activiteit op school was een uitje naar de bioscoop vorig jaar, met de hele klas en ook met een paar andere klassen.
 

Online Open Week: 1 t/m 7 februari 2021

Binnenkort ga jij je nieuwe school kiezen…

En dat is nog helemaal niet zo makkelijk. Kies je de school waarvoor je het minst ver hoeft te fietsen, de school waar je vrienden en vriendinnen heen gaan... of vind je iets anders véél belangrijker? Welke school het ook gaat worden; de komende jaren speelt een groot deel van je leven zich af op deze nieuwe plek.

Een eerste indruk van die nieuwe plek krijg je tijdens onze Online Open Week van 1 tot en met 7 februari 2021. 

Nieuwsgierig naar het programma? Vanaf 1 februari kun je alles op de speciale pagina bekijken! We helpen je graag met het kiezen van de school die het best bij jou past,

Naar de Open Week
magister

Met Magister heb je altijd toegang tot je agenda, huiswerk, cijfers, studiewijzers en digitaal lesmateriaal. Gewoon op je mobiel of op je computer. Via Magister kan de school snel en efficiënt met jou communiceren. En jij bent via Magister altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. En je ouders? Die krijgen een eigen account en zijn zo altijd op de hoogte van je behaalde resultaten en je rooster.

Download hieronder de folder voor een kennismaking met Magister. 

 

Informatie en aanmelden

Meer weten over het onderwijs op het Matrix Lyceum? 
Neem contact op met schoolleider Teuny Bosma via t.bosma@singelland.nl 

Voor informatie over aanmelding kunt u zich via de mail richten tot Bertha Breeuwsma, teamleider VSO de Zwaai: b.breeuwsma@renn4.nl