Overslaan en naar de inhoud gaan
Title
Alice

We gaan dit jaar aan het werk met een script gebaseerd op Alice in Wonderland. Het heet “Alice voor Altijd”, een oud, maar wel bekend verhaal dus. Wij zouden het DLT echter niet zijn als we er geen eigen draai aan zouden geven. Alice is namelijk met haar vrienden bij een popconcert, waar dingen niet helemaal lopen zoals ze had gehoopt. Ze belandt in een soort droomwereld, waar zij met behulp van haar vrienden weer uit moet zien te komen. Natuurlijk zijn er een kat, hoedenmaker en hartenkoningin, maar dan net even anders. Het is een heel leuk script geworden en we hebben heel veel zin om hiermee aan de slag te gaan.

Meedoen aan het DLT is een onvergetelijke ervaring. Met een groot team mensen zetten we een geweldige voorstelling neer. Leerlingen leren heel veel nieuwe dingen, en, wat misschien nog wel mooier is, ze leren mensen kennen die ze anders nooit zouden hebben ontmoet. Havo & vwo, maar ook alle jaarlagen zijn hier door elkaar gemixt en iedereen werkt samen. Er ontstaan vriendschappen voor het leven!

De audities zijn geweest: vanaf nu kunnen spelers, dansers, zangers, muzikanten en decorbouwers aan de slag. Het technisch team en de grime sluiten later aan. Uiteraard zijn we heel erg trots op alle leerlingen die zich hebben aangemeld, die stap nemen is een overwinning op jezelf! We hadden genoeg te kiezen, en de keuzes waren moeilijk. Maar uiteindelijk is het team waar we mee aan het werk gaan samengesteld en zijn we klaar om te gaan. We zijn superblij met de teams die we hebben kunnen samenstellen en zullen ze met veel trots aan iedereen voorstellen op onze social media.

Hulp gevraagd! 
Ons productieteam is al vóór de zomervakantie begonnen met het opzetten van dit stuk, maar er is nog genoeg te doen om het te krijgen hoe we het zouden willen. En daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken! Bij het maken van de kostuums en veel andere dingen kunnen we nog wel wat extra handen gebruiken. Of misschien vindt u het interessant om de voorstelling op camera vast te leggen! 
Lijkt het u leuk of heeft u vragen? Dan wordt een mailtje naar dltheather@gmail.com zeer gewaardeerd!

Scriptezing

Scriptlezing


Eerste repetitie

Eerste repetitie