Overslaan en naar de inhoud gaan

Title
Nieuws

Nieuwsoverzicht

vakantie
Geplaatst op 09-07-2021
diploma
Geplaatst op 08-07-2021

Op 6 en 7 juli kregen de geslaagde havo en vwo leerlingen van het Matrix Lyceum en Het Drachtster Lyceum hun diploma uitgereikt. Over de rode loper werden de leerlingen en hun gasten als  filmsterren feestelijk onthaald, inclusief fotomoment bij de hoofdingang van het honderdjarige gebouw.

solarfraneker
Geplaatst op 05-07-2021

Op zaterdag 3 juli lieten de coronamaatregelen toe dat ons solarteam eindelijk rechtstreeks tegen de solarboten van andere scholen kon racen. En met succes, in Franeker werd op een prachtige locatie de dagprijs gewonnen en ons team is weer de trotse leider in het algemeen klassement.  

solarteam
Geplaatst op 28-06-2021

Zaterdag 26 juni vond de de dag-race plaats. Alle teams van Boxtel tot Drachten en van Amsterdam tot Oosterwolde konden slechts één poging ondernemen om de langste afstand neer te zetten binnen een uur. Tijdens de race signaleerde ons team al snel dat in Boxtel volop de zon scheen en dat het team daar goede zaken deed.

dlt
Geplaatst op 14-06-2021

Helaas hebben we moeten besluiten dat we Ella's Onrust niet kunnen gaan opvoeren. De omstandigheden zijn nog altijd niet zodanig dat we dit op een goede manier kunnen doen. We gaan een manier zoeken om met het gehele team het project nog wel goed af te sluiten, want dat zijn we natuurlijk aan elkaar verschuldigd. Ella's Onrust was wel degelijk de 99e voorstelling, ook al stond hij niet op de planken. Het was al veel meer dan alleen een concept. Het was een feestje en bovendien was het opnieuw voor heel veel mensen een geweldige en leerzame ervaring!