Overslaan en naar de inhoud gaan

Title
Default Header VHS

Waarom VHS?


Haal het maximale uit jezelf

Onze docenten kennen hun vak, maar bouwen ook echt een band op met de leerlingen. Dat vinden we belangrijk, omdat je op die manier een veilige omgeving krijgt waar leerlingen zich thuis voelen. Het prachtige moderne gebouw werkt hier ook aan mee.  
 
Wil jij als groep-acht leerling graag het maximale uit jezelf halen? Wil je veel keuze en gelegenheid om echt te ontdekken welke studierichting past bij jouw toekomst? Dan zien we je graag op de VHS!


900 leerlingen

Er gaan zo'n 900 leerlingen naar de VHS en toch is het zeker geen 'leerfabriek'.


Sportvoorzieningen

De VHS is voorzien van twee prachtige sportzalen. In iedere zaal kunnen er verschillende sporten en bewegingsactiviteiten beoefend worden zoals zwaaiactiviteiten, klimmen op een klimmuur, wedstrijden etc. er is geen 'nee' te koop! Als de wanden tussen de zalen omhoog gaan, is er sprake van een heuse sporthal die gebruikt wordt voor o.a toernooien.

Daarnaast beschikken we ook nog over een echte fitnesszaal die vol staat met cardio- en krachttoestellen.  Voor de buiten gymlessen wordt gebruik gemaakt van de sportvelden van vv ONB, slechts vijf minuten op de fiets verwijderd van de VHS.  Kortom: op het gebied van bewegen is alles mogelijk op de VHS!

Veilige omgeving

De leerlingen krijgen les in een “eigen" vleugel van het gebouw van een vaste groep docenten. Ook heeft elke leerling een eigen mentor. Er wordt geleerd op verschillende manieren. Soms met de hele klas, een andere keer in kleine groepjes. Soms binnen, maar ook buiten de klas.

Chromebook

De VHS maakt steeds meer gebruik van de Chromebook. Dus geen zware tassen meer!