Overslaan en naar de inhoud gaan

Title
Nieuws van de VHS

Nieuwsoverzicht

1 van de winnaars
Geplaatst op 01-04-2021

Tijdens de Online Open Week kon gezocht worden naar een woord of een zin in de virtuele rondleidingen van de Singelland scholen. De prijs voor het goede antwoord; een Google Play card ter waarde van € 50,-. Met het beantwoorden van de schoolquiz 'Hoe goed ken jij ...' kon je een Action Cam winnen. 

Syam Tienstra

 

 

Geplaatst op 26-03-2021

Goede vrijdag

 

Op vrijdag 2 april hebben de leerlingen en de docenten een vrije dag.

Per abuis is deze dag niet meegenomen als vrije dag in het schema met de verdeling van de online lessen en de fysieke lessen. Dit had wel gemoeten.

 

1 van de tenten in opbouw
Geplaatst op 08-03-2021

Creatieve oplossingen voor ontvangen álle leerlingen op school:

Hartelijke ontvangst leerlingen op Singelland VHS

In de voorjaarsvakantie kondigde het kabinet aan dat de VO scholen weer deels leerlingen op school mogen ontvangen. Binnen de beschikbare ruimte en de coronamaatregelen was dit een logistieke puzzel voor alle scholen. Singelland VHS heeft gedacht in mogelijkheden en zorgt er vanaf deze week voor dat leerlingen en medewerkers op een veilige manier fysiek en online onderwijs kunnen volgen en verzorgen. Alle leerjaren hebben hun eigen in- en uitgang met daarbij tenten om pauze te houden. Om dit te vieren worden de leerlingen en de docenten deze week getrakteerd op poffertjes.

poffertjeskraam Singelland VHS

Op de foto medewerkers Jan Doddema en Ypie de Vries en leerlingen Doris de Beer en Mariëlle Zorgdrager.

uitreiking cheque aan voedselbanken
Geplaatst op 18-02-2021

Net als vorig jaar geeft OSG Singelland dit jaar een goed doel een extra steuntje in de rug. In plaats van het uitreiken van een tasje of een leuk aandenken aan de Open Dag bezochten leerlingen van Singelland dit jaar de Voedselbanken in de gemeenten Tytsjerksteradiel, Achtkarspelen en Smallingerland met een cheque van € 500,-.  Lees verder en bekijk alle foto's.
 

glad
Geplaatst op 15-02-2021

In verband met de verwachte gevaarlijke gladheid (code rood) geven de scholen van Singelland maandag 15 februari alleen online les. De gebouwen zijn gesloten.

Voor praktijkschool De Venen gaan de lessen op school vanaf 12 uur wel door.

Aanmelden 2021-2022

Aanmelden kan vanaf dit jaar via ons nieuwe digitale aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwe leerling