Overslaan en naar de inhoud gaan
Title
dlt

Bijzonder aan de voorstelling dit jaar, was de samenwerking met het FSO, onder leiding van dirigent Gerhart Drijvers. In het orkest speelden ook enkele leerlingen mee. De muzikale keuzes zorgden voor een mooi samenspel tussen muziek en acteerprestaties. Naast het prachtige orkest en het toneelspel werden de toeschouwers ook getrakteerd op getalenteerde dansers en zangers van het DLT. 

Het publiek werd meegezogen in een betoverende wereld waarin bekende personages opnieuw tot leven kwamen, maar met een unieke twist die het publiek op het puntje van hun stoel hield. De klassieke personages, zoals de hoedenmaker, de hartenkoningin en de kat, werden met een eigenzinnige touch door het DLT neergezet. De personages kwamen nog meer tot leven dankzij de creatieve kostuums die gedragen werden. 

Het DLT en FSO wisten te verrassen met een mix van talent, humor en creativiteit. Het was een plezierige voorstelling vol entertainment voor zowel de spelers als het publiek. Het was dan ook niet gek dat de zaal bij beide voorstellingen uitverkocht was. 

Wij dagen het DLT dan ook uit om zo betoverd te blijven en wie weet waar de volgende artistieke ontdekkingsreis van het DLT ons naartoe zal voeren! Zoals de rector al zei: er mag nog 100 jaar aan worden vastgeplakt.