Overslaan en naar de inhoud gaan

Title
Waarom Burgum?

Waarom Burgum?

Locatie in het kort

Singelland Burgum is niet zomaar een school. Het is een eigentijdse en sfeervolle school met oog en hart voor de talenten van onze leerlingen.

Zo vinden we het belangrijk dat iedere leerling een diploma behaalt, maar ook dat de leerling zijn of haar talenten zo breed mogelijk kan ontwikkelen. Dat doen we door goed onderwijs aan te bieden met volop kansen.

Talentontwikkeling

'Ruimte voor talent' is de lijfspreuk van de locatie Burgum. Hiermee willen we benadrukken dat de leerling centraal staat en de mogelijkheid krijgt zich maximaal te ontwikkelen. 

Daarbij denken we dan niet alleen aan de kennis die we willen overbrengen maar ook aan sport, cultuur en het aanleren van algemene vaardigheden.

De competenties: samenwerken, zelfstandigheid en motivatie, vinden we zó belangrijk dat ze onderdeel uitmaken van onze reguliere rapportage. 

Pluspunten

+ Modern onderwijs op iPad
+ Gezellig, overzichtelijk en veilig
+ Korte lijnen en leuke activiteiten

Digi-onderwijs

Op onze school is het onderwijs compleet gedigitaliseerd. Door het gebruik van de iPad en van digitaal lesmateriaal kunnen wij inspelen op de talenten en behoeften van onze leerlingen. Ofwel, onderwijs op maat. 

Onze (media-)wijze leefregels

Onze (media-)wijze leefregels zijn bedoeld om plezierig met elkaar samen te leven, waarbij respect voor mensen en hun eigendommen centraal staat.