Overslaan en naar de inhoud gaan

Title
Groep 8

Groep 8

Zo nu en dan besef ik dat geluk heel dichtbij is.

ljc

Wie ben ik?

Ik ben Hendrik van der Laan, woon samen met Sanne, vader van twee ondeugende jongens, Jurre (5 jaar) en Tygo (2 jaar). 
Buitenmens, STRAVA-junkie, sportliefhebber, spotify staat (bijna) altijd aan en makkelijke moestuinier. Inmiddels ben ik alweer 7 jaar werkzaam bij Singelland Burgum als docent Lichamelijke Opvoeding, leerlingbegeleider en leerjaarcoördinator van klas 1.

Dit vind ik belangrijk

Ik zit vol energie, ben erg optimistisch en daarnaast heel toegankelijk. Ik geniet van vernieuwing en ben vaak op zoek naar uitdaging. Ik hoop leerlingen te inspireren (zowel sportief als cognitief) en grenzen van hun eigen kunnen te laten ontdekken en doorbreken. Elk kind verdient een ongelijke behandeling. Ik ben buitengewoon  geïnteresseerd in de psyche van de mens.

Hier gaat mijn hart sneller van kloppen

Ik grijp uitdagingen met beide handen aan. Ik ben vaak op zoek naar nieuwe 
mogelijkheden en kan moeilijk stilzitten. Zo nu en dan besef ik dat geluk heel 
dichtbij is. Met stip op één: mijn gezin.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?
U kunt telefonisch of via e-mail contact met mij opnemen. Ik ben aanwezig van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Contact opnemen

Onderwijsaanbod

1e leerjaar
vmbo (basis, kader, theoretisch)
havo/atheneum

2e leerjaar
vmbo (basis, kader, theoretisch)
havo/atheneum

vanaf 3e leerjaar
vmbo (theoretisch)
havo bovenbouw

Ik vond de hele sfeer meteen erg gezellig

Charlotte

Ik ben Charlotte Westra en ik zit momenteel in klas 4A. Mijn talent en hobby’s zijn tekenen en lezen en mijn lievelingsvakken zijn Engels en geschiedenis. 

Ik ben naar de Open Dag van Singelland Burgum geweest en bij binnenkomst vond ik de hele sfeer in de school al erg gezellig. De school is overzichtelijk en omdat deze best klein is heb ik meer het gevoel dat het wat persoonlijker is. Iedereen kent elkaar wel een beetje. Mijn vrienden van mijn basisschool gaan ook naar Singelland Burgum en de school is erg dicht bij mijn huis.

We hebben aardig wat uitjes gehad met de school. Op kamp in de eerste en in de derde, naar de kerstmarkt in Bremen en het Tweede Kamer bezoek in Den Haag. Het kerstgala is mijn favoriete avond op school, er is altijd een gezellige sfeer. 


Charlotte Westra
Klas 4A

Samenwerking tussen kind, school en ouder is optimaal

Ouder

Wie ben ik?
Mijn naam is Marcel Jonker, vader van één van de kinderen op Singelland Burgum en ondernemer. Singelland Burgum heeft een open sfeer waarin men het beste uit onze kinderen wil halen. Er is goed contact, waardoor de samenwerking tussen kind, school en ouder optimaal is. Wij hebben voor deze school gekozen omdat Singelland niet de omvang van een mega-school heeft, waarin kinderen 

makkelijk een nummer worden, maar wel groot genoeg is om ze gedegen voor te bereiden op hun toekomst. 

Hier gaat mijn hart sneller van kloppen
Ik word altijd erg enthousiast van de samenwerkingen die de school aangaat met het bedrijfsleven. Dit zijn veelal wel de toekomstige werkplekken waar onze 

kinderen hun werkzame leven door gaan brengen en waardoor een sterke basis voor onze Fryske economie gewaarborgd blijft. Ook vind ik het prachtig om te zien dat ze de creativiteit bijgebracht wordt om voor zichzelf te kunnen beslissen. Door o.a. (snuffel)stages of Open Dagen bij diverse organisaties wordt de praktijk in beeld gebracht en kunnen kinderen er kennis mee maken. Goed voor hun ontwikkeling dus!

Marcel Jonker
ouder Singelland Burgum