Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitwisseling project leerlingen VHS en ISK

Title
Uitwisseling project leerlingen VHS en ISK

Leerlingen van een aantal klassen van de ISK en de VHS hebben de afgelopen week met elkaar kennis gemaakt tijdens een uitwisselingsproject.
Deze bijzondere uitwisseling begint een jaarlijkse traditie te worden. Het is een leuke manier om de  leerlingen van de  ISK kennis te laten maken met hun eventuele toekomstige school en om de leerlingen van de VHS meer bekend te maken met de leerlingen van de ISK.


Vorige week vond er een bezoek plaats van de 3TL klas aan twee ISK klassen. De leerlingen hebben het Weerwolven spel gedaan en ze hebben les gehad in geschiedenis, in de Arabische taal, de Spaanse taal en in het Tygrinia. De taallessen werden gegeven door de leerlingen van de ISK.
En natuurlijk hoort bij een uitwisseling ook een ritje de andere kant op dus gingen wij naar de VHS. Hier stond op het programma: een gezamenlijke lunch, het samen tekenen van een Hollands tafereeltje en een Kahoot (een online quiz) met internationale vragen. De leerlingen werden in gemengde groepen ingedeeld en moesten samenwerken om de spelletjes te kunnen winnen. Het programma werd afgesloten met een hilarisch handen- en voetenspel.