Overslaan en naar de inhoud gaan

Open Week

Singelland Open Week

 

Een terugblik op onze

ONLINE 
OPEN WEEK

1 t/m 7 februari 2021

 

 

Online Open Week gemist?

Dat is helemaal niet erg, hieronder vind je alle informatie!
 

Beste leerlingen van groep 7 & 8 en beste ouder/verzorgers. Je kunt op deze pagina meelopen door onze scholen met een virtuele rondleiding, meedoen aan een schoolquiz en ontdekken hoe een les eruit ziet via verschillende vlogs. Als je tijdens de virtuele rondleiding van een school goed oplet, zie je dat er letters verstopt zijn in de film. Deze letters vormen samen een woord of een korte zin. Het goede antwoord kun je op deze pagina nog tot 28 februari insturen en misschien win je een leuke prijs.

Scroll naar beneden en bekijk het aanbod van alle scholen.
Met een aantal activiteiten kun je nog meedoen tot en met 28 februari. Onder het programma vind je nog meer handige informatie.

Sfeer Open Week Singelland
Persoonlijk

Welkom op de scholen van Singelland In deze video maak je kort kennis met de scholen van Singelland. Onderaan deze pagina vind je uitgebreide video's van alle locaties.
Je kunt ze ook hier bekijken.


PROGRAMMA

Bekijk en beleef Singelland online!

Alles over Chromebooks. Wat is Magister? Virtuele Rondleidingen, Winactie en meer!

Leren met de Chromebook

Chromebook

ICT is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Singelland kiest ervoor het beste van twee werelden te verenigen. Enerzijds het gebruik van moderne media in de klas, aan de andere kant het vertrouwde (werk)boek. We noemen deze mix van leerstijlen ‘blended learning’. Voor deze vorm van gecombineerd leren is een eigen chromebook als hulpmiddel bij het onderwijs onmisbaar.

Vind het woord en win

Vind het woord en Win!

Heb jij de virtuele rondleidingen van onze scholen al  bekeken? In elke rondleiding is een woord verstopt.

Vind het woord van jouw school, verstuur het antwoord voor 28 februari a.s.  via onderstaande knop in
en maak kans op een Google Play cadeaucard t.w.v. 50 euro!

 

Magister

Magister

Met Magister heb je altijd toegang tot je agenda, huiswerk, cijfers, studiewijzers en digitaal lesmateriaal. Gewoon op je mobiel of op je computer. Via Magister kan de school snel en efficiënt met jou communiceren. En jij bent via Magister altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. En je ouders? Die krijgen een eigen account en zijn zo altijd op de hoogte van je behaalde resultaten en je rooster.

Download hieronder de folder voor een kennismaking met Magister. 

Persoonlijk Contact

Persoonlijk Contact

Onze locaties bieden jullie de mogelijkheid om persoonlijk contact te zoeken met de coördinatoren van de brugklassen. Zij staan graag voor jullie klaar. 

Rondleiding

Virtuele rondleidingen door onze scholen

Aanmelden

Aanmelden 2021-2022

Aanmelden voor het nieuwe schooljaar kan via ons digitale aanmeldformulier. Het aanmeldformulier kunnen jullie vinden op singelland.nl/aanmelden-nieuwe-leerling

Ouders kunnen op deze pagina ook de handleiding bekijken.  
 

Singelland TV

Samen in actie

Net als vorig jaar geeft OSG Singelland dit jaar een goed doel een extra steuntje in de rug. In plaats van het uitreiken van een tasje of een leuk aandenken aan de Open Dag bezochten leerlingen van Singelland dit jaar de Voedselbanken in de gemeenten Tytsjerksteradiel, Achtkarspelen en Smallingerland met een cheque van € 500,-.