Overslaan en naar de inhoud gaan
voedselbank
Geplaatst op 20-06-2021

Praktijkonderwijs scholen CSG Liudger de Ring en OSG Singelland de Venen steunen dit jaar samen de voedselbank in Smallingerland. De sla en andijvie in beide schooltuinen was klaar om geoogst te worden en leerlingen hebben kratten vol met sla en andijvie naar de voedselbank gebracht.

outdoor dag
Geplaatst op 16-06-2021

Eindelijk mochten we weer een leuke activiteit doen buiten. Maandag 14 juni en dinsdag 15 juni zijn we met de 1e t/m de 4e klassen naar Appelscha gegaan voor een super leuke 'outdoor dag' met klimmen in het klimbos en boogschieten met het spel Archery tag.

lees offensief
Geplaatst op 03-06-2021

Hoe krijg je de jeugd meer aan het lezen? In Drachten is donderdag het zogenaamde Leesoffensief gestart in klas 1A van de Praktijkschool Singelland De Venen. Lees het artikel in de Drachtster Courant.

 

atletieksportdag 2021
Geplaatst op 02-06-2021

Vrijdag 28 mei organiseerden de LO docenten van Singelland De Venen en Liudger De Ring op de atletiekbaan in Drachten een gezamenlijke atletieksportdag voor de 1e en 2e klassen van beide scholen. Leerlingen konden zo kennismaken met de atletieksport en hadden voor het eerst in tijden weer een zonnige gezellige dag met z'n allen.

Aanmelden 2021-2022

Aanmelden kan vanaf dit jaar via ons nieuwe digitale aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwe leerling

Bekijk de video van onze school!

Singelland ging door

Een terugblik op het afgelopen, bijzondere Singelland schooljaar 2019-2020. Kijkt u met ons mee?
 

Singellan ging door video

 

Bekijk de video